Toimitusehdot

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain 14 vuorokauden peruuttamisoikeus myös sähköiselle tuotteelle, mikäli hän ei ole kirjautunut  palveluun ja aloittanut palvelun käyttämistä. Asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta online-streamin, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys tai toimitus on käynnistynyt eli mikäli asiakas on kirjautunut palveluun ja kurssille tai ladannut ladattavan tuotteen.

Jos asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen nämä toimitusehdot, hän on siten hyväksynyt peruuttamisoikeuden menettämisen. (Kuluttajansuojalaki 16 §)

Mikäli verkkokurssi on alkamassa vasta tulevaisuudessa, on asiakkaalla 14 vuorokauden peruutusoikeus tilaushetkestä lukien. Tällöin tilauksen voi peruuttaa kirjallisesti ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun tai sähköpostitse info@horsehumanbalance.com

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.