Taustavoimat

Tiina Hursti / Balanssiin hevosille ja ratsukoille

Tiina on hevosalan ammattilainen, jonka missioksi on muodostunut hevosten hyvinvoinnin edistäminen. Balanssiin aktiivipihaton perustamisen myötä hevosten lajinmukaisen elämän seuraaminen ja sen keskellä työskentely on laajentanut hänen näkemyksiään entisestään. Tämä seitsenvuotinen kokemus hevosten sekalauman keskellä on opettanut hänelle paljon hevosesta niin lajina kuin yksilöinäkin.

Hevosten terveydenhuolto ja monipuolien hoitaminen on tärkeä osa Tiinan ammattiosaamista samoin ratsukkojen vuorovaikutteinen ja terveellinen yhdessä liikkuminen.

Tutustu Tiinaan tarkemmin tältä ja www.balanssiin.com


Katariina Alongi / Coaching with Connection 

Katariina Alongi on hevosalan monitaituri, jonka Coaching with Connection – filosofia tarjoaa hevosihmisille tekniikan lisäksi myös tietoisuus- ja tunnetaitoja. Katariina on toiminut istunnan biomekaniikka valmentajana jo melkein 20 vuotta ja tällä hetkellä kouluttaa tulevia CwC- istuntaopettajia vuorovaikutuskeskeisessä ja hevoslähtöisessä valmennuksessa. Biomekaniikan lisäksi hevosihmisten tunnetaidot ovat Katariinan sydäntä lähellä. Hän on kirjoittanut aiheesta Tunnetaitoja hevosihmisille – kirjan (2021) yhteistyössä psykoterapeutti Laura Mannilan kanssa. Katariinan tarinankerronnallisella Hevonen, Opettajani – podcastilla on tuhansia kuuntelijoita ympäri Suomea.

Tutustu tarkemmin www.coachingwithconnection.com 


Nina Apiainen (os Könönen) / Nina Könönen Equestrian

Nina on hevosalan yrittäjä, jolle kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia. Hän kouluttaa työkseen ratsuja sekä valmentaa ratsukoita kouluratsastuksessa sekä maastakäsittelyssä. Tärkeimpiä asioita hevosen hänelle ovat laadukas koulutus yhdistettynä terveeseen kehonkäyttöön. Hän pohjaa opettamansa asiat tieteeseen pitäen korvat höröllä uutta tietoa etsien kokeillen innokkaasti uusia asioita. 

Ninan kursseilla pääset oppimaan levollisen ja motivoituneen hevosoppilaan rakentamista sekä kehon, että mielen hyvinvoinnin kautta. 

Nina toimii Huittisista käsin Balanssiin-hyvinvointilasta. 

Tutustu tarkemmin:

www.ninakononenequestrian.com