Nina Apiainen

Nina Apiainen on tarkkasilmäinen ja tunnetaitoinen valmentaja, joka hyödyntää osaamistaan monipuolisesti. Tavoitteena on löytää jokaiselle ratsukolle se oma tie menestykseen ja iloiseen yhdessä tekemiseen.

Nina on hevosharraste-ohjaaja, eläintenkouluttaja, Equitation Science opiskelija sekä Coaching with connection-ohjaaja. Näitten lisäksi hän on opiskellut Enlightened Equitation-istuntametodia Portugalissa töissä ollessaan. Hänen valmentajansa Mari Mänty Faria Carvalho on yksi Ninan suurimmista innoittajista ja on opettanut todella paljon istunnasta, hevosen kouluttamisesta ratsuksi sekä hevosen kehittämisestä terveys edellä eteenpäin. 

Ninan intohimo on terveellisesti liikkuva motivoitunut hevonen sekä yhdessä liikkuva ratsukko. Hevosten kouluttamisessa hän painottaa erityisesti hevosen hyvää mielentilaa. Tämän lisäksi hän antaa asiakkaille avaimia siihen miten luoda hevoseen luottamusta sekä yhteyttä. 

Nina yhdistää klassisen kouluratsastuksesta urheiluratsastukseen sen mukaan mitä eri ratsukot tarvitsevat. Hän opettaa maastakäsin jumppaamista sekä juoksuttamista. 

Istuntaopetus on suuressa roolissa sekä Ninan ratsastuksessa, että hänen tunneillaan. 

Ota yhteyttä:
045-276 90 58 
nina.apiainen (a) horsehumanbalance.com 

Parhaiten Ninan saa kiinni laittamalla sähköpostia tai viestiä puhelimeen (tekstari, whatsapp). 

Hinnasto:

Lähialue (alle 50km)
Yksityistunti 70€
2 hlö tunti 45€

Tuntimäärä 3-6 /päivä 

Muu Suomi (Yli 50km) 
Yksityistunti 75€
2 hlö tunti 50€

Tuntimäärä 6-8/päivä 

Tuntien kesto on 60 minuuttia. Ratsutukset sekä hevosen kouluttaminen ovat samanhintaisia kun yksityistunnit. 

Tunnit Huittisissa Balanssiin hyvinvointilassa

45min yksityistunti tallin hevosella 70€
60min paritunti tallin hevosella 55€/hlö 

45min yksityistunti omalla hevosella 50€ 
45-60min ratsutus/muu hevosen kouluttaminen 55€
Maneesi/kenttämaksu on 10€ 

Tunnit maksetaan tuntien jälkeen kortilla maksulaitteelle tai käteisellä. 
 
Kaikki hinnat sisältää alv 24%. Emme vakuuta ratsastajia tapaturmia varten, joten varmista, että sinulla on voimassa oleva vakuutus hevosharrastuksia varten. 

Sairastapauksissa en veloita tunnista. Veloitan puolet tunnin hinnasta, jos tunti perutaan alle vuorokausi ennen tuntia.