Kurssit ja tapahtumat

Horse & Human Balance tiimi pitää kursseja hulppeissa Balanssiin hyvinvointilan tiloissa Huittisissa. 

Vuoden 2023 aikana tulossa! 

Ratsastusleiri 2.0, 2 päivän leiri

3-4.7.2023
Hinta: 399€ (alv 24%) 
Osallistujamäärä 6-8 hlö 
Hinta sisältää opetuksen lisäksi lounaat molempina päivinä, aamiaisen, majoituksen sekä pikkupurtavaa leiripäivien aikana. 

Leiri sisältää perusteet eettiselle ratsastusharrastukselle. Ohjelmassa on luentoja, maastakäsittelyä, istuntapainotteista ratsastusta, maasto ja mukavaa yhdessäoloa hevoslauman läheisyydessä. 

Kurssilla opitaan yhteyden luomista hevosen kanssa. 

Voit osallistua kurssille myös omalla hevosella. Vieraileville hevosille on tarjolla laadukkas ja turvallinen majoittuminen. Ilmoita hevosesi itsesi kanssa ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittaudu tämän linkin kautta. 

Voimarummun synty, Rummunrakentamiskurssi, 2 päivän kurssi

22-23.7.2023

Hinta 355 €, ohjaajana rummuntekijä Taina Kesäläinen

Osallistujamäärä 6-8 hlö
Hinta sisältää: opetuksen ja materiaalien lisäksi majoituksen, kahvit ja keittolounaan.

Kurssilla nautitaan Balanssiin hyvinvointilan laadukkaista puitteista, hyvinvoivien hevosten läheisyydestä, leiritunnelmasta, luonnon rauhasta sekä rauhallisen käsillä tekemisten läsnäolon palauttavasta voimasta.

Jokainen synnyttää oman rumpunsa poronnahasta ja haapapuisesta n. 45 cm kehästä. Rumpu sidotaan Tainan ohjeiden mukaan tai vapaasti omalla tyylillä luoden. Rumpunahan voi värjätä kasvien väreillä tai sen voi myös jättää luonnollisen paljaaksi. Kurssille olet tervetullut sellaisena kuin olet eikä ennakkotaitoja vaadita.
Kurssipaikan pääset kunastamaan itsellesi verkkokaupastamme


Hevosten traumat-workshop, 1 päivän kurssi

12.8.2023
Hinta: 65€ (sis alv 24%)
Osallistujamäärä 8-15 hlö
Hinta sisältää: opetuksen lisäksi kahvit ja keittolounaan.

Kurssipäivän aikana pohdimme yhteisesti hevosten traumojen syntyä, traumakäyttäytymistä sekä traumojen purkua herättelevien luentojen ja case-esimerkkien kautta. Keräämme case-tapauksia ilmoittautumisen yhteydessä. 

Havannoimme traumakäytöstä ja etsimme sen mahdollisia ratkaisuja tilan hevosilla. Kurssin aikana mietimme muun muassa miten erottaa mikä on kipua, mikä on pelkoa ja mikä on traumaa.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta. Saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Hevosten koulutus pintaa syvemmältä kurssipäivä, 1 päivän kurssi 

2.9.2023
Hinta: 65€ (sis alv 24%)
Osallistujamäärä 8-15 hlö
Hinta sisältää opetuksen lisäksi kahvit ja keittolounaan. 

Hevosen sujuva kouluttaminen ei ole pelkkää tekniikkaa. Onnistumisen mahdollistamiseksi on hyvä osata ymmärtää oman käytöksen vaikutusta hevoseen. 

Tällä kurssilla harjoittelemme koulutustekniikan lisäksi omien ja hevosten tunteiden havainnointia sekä niitten vaikutusta hevoseen koulutustilanteissa. Koulutustehtävissä painotamme ruokapalkan käyttöä. 

Teemme aiheeseen liittyviä käytännön harjoituksia hevosten kanssa helpoissa sekä haasteellisissa tilanteissa. 

Ilmoittaudu tämän linkin kautta. Saat maksutiedot sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Tiinan vahvuus on hevosten terveydenhuolto, tunteet, istunnan biomekaniikka sekä lajityypilliset tarpeet. Nina on erikoistunut hevosten kouluttamiseen, hevoslähtöiseen kouluratsastukseen ja istunnalla vaikuttamiseen.