Hevosten esittely

Usva

Kimo 19-vuotias holstainer-tamma. Pihaton alkuperäisasukas. Hevonen, jota ajatellen tämä paikka rakennettiin. Siitostamma ja ratsu.

Pampula

Rautias 12-vuotias suomenhevostamma. Vaunuhevonen ammatiltaan ja asustanut alueella jo neljä vuotta eli on pitkäaikainen laumanjäsen

Veijo

Musta 18-vuotias puoliveriruuna. Tämä gentleman on ollut myöskin jo liki viisi vuotta osa laumaa. Hän on ratsukäytössä tehden myöskin istuntaopetuksen vaativaa työtä.

Harri

Ruunikko 10-vuotias lämminveri-ikiliikkuja. Nuoruusajan ravikilpailuista harrasteratsun uralle siirtynyt hyvinkin tunneherkkä hevonen. Hänelläkin on 5-vuotinen historia tässä laumassa.

Viikari

Kimo fwb-ruuna ja hurmurisankari on Usvan jälkeläinen. Ikää 10 vuotta ja pihattoasumista puolet niistä. Sairaushistoriansa vuoksi hevonen ei toimi enää ratsastuskäytössä, vaan koristaa pihattoa kaikella komeudellaan.

Tyyne

Tämä 13-vuotias liinaharja suomenhevostamma on täydentänyt laumaa olemuksellaan jo kolme vuotta. Hänellä on harrastehevosen virka ja ruoka aika usein mielessä.

Huimis

Tämä liinakko suomenhevosruuna on 9-vuotias ja uranvaihtaja. Ravurista ratsuksi ja laumaelämää hän on opiskellut vasta vajaan vuoden eli hän on tämän lauman uusia jäseniä

Aguila

5-vuotias PRE-tamma muutti kesällä Suomeen ja pihattolaumaan. Terhakka ja harvinaisen värinen PRE-rautias opiskelee ratsuhevoshommia ja etsiskelee vielä paikkaansa tässä arktisessa maailmassa ja laumassa.

Marjatta

20-vuotias rautas suomentamma. Hän on hyvin sympaattinen ja rauhaa rakastava harrasteratsu. Tässä laumassa Marjatta on asunut vajaan vuoden.

Herkules

13-vuotias ruuna ja lauman hevosista suurin. Väriltään hän on rautias ja luonteeltaan rauhaa rakastava ratsuhevonen. Asunut laumassa vasta reilun puolisen vuotta ja aloittelee pikkuhiljaa hommiaan myös istuntaopetuksessa.

Saimi

Musta ja näyttävä 11-vuotias fwb-ratsutamma. Saimi on pihaton paluumuuttaja, sillä hän asui tällä aktiivipihatolla 6 vuotta sitten ja palasi nyt kesällä takaisin hoitelemaan hyvinvointiaan.

Kingis

6-vuotias kuntoutujahevonen. Puoliverinen ratsuhevosruuna on ruunikko väriltään ja villi luonnoltaan. Ratsuhommia opiskelee hän työkseen.

Babe

6-vuotias ruunikkotamma on kesällä laumaan muuttanut kuntoutujahevonen hänkin. Jos tervehtyminen sujuu mallikkaasti pääsee tamma istuntaopettajan vaativaan pestiin.

*****************************************************************************************************

Hevosten esittelyvideot löydät pihatto-livestä