Green Care -palvelut

 

Hyvinvointia luonnosta ja hevosista Balanssiin hyvinvointilassa Huittisissa

Tarjoamme hyvinvointipalveluita Green Care -hengessä kaikenikäisille. Palvelumme kattavat niin työhyvinvoinnin palveluita työikäisille kuin sosiaalipedagogista hevostoimintaakin.

Green Care on toiminnallista, yhteisöllistä, kokemuksellista ja ammatillista toimintaa.

Tarjoamme mukavaa yhdessäoloa, läsnäolon kokemuksia ja kiireettömyyttä arjen keskellä. Saat hengähdystauon kiireen keskellä, elämyksiä hevosten kanssa tai kokemuksen niiden hyvinvoinnista huolehtimisesta.

Bonuksenamme on hevoslauman online-streamaus eli tunnelmaan voi myöhemminkin palata omalta tietokoneelta tai kännykästä vaikkapa koululuokassa, kotona, palvelutalossa tai ihan vain oman työpöydän ääressä arjen stressiä tauottamaan. 

Balanssin aktiivipihattoalueella asustaa viisitoista hevosta lajinmukaisesti laumana ja tämä pihattolive streamaa online-kuvaa alueelta 24/7. Tilalla panostetaan sekä eläinten että ihmisten hyvinvointiin. Tallin sisätilat ovat viihtyisät ja lämpimät ja sinne sekä maneesiin on esteetön kulku. Hevoslauman vieressä sijaitsee laavu tulisijoineen, josta on esteetön näkymä lauman touhuihin.

Kiinnostuitko toiminnastamme?

Kysy lisää niin räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun!

tiina.hursti@horsehumanbalance.com