Copy of Pihatto-live

Kiinnostus hevosten hyvinvointia ja lajinmukaista elämää kohtaan on lisääntynyt, mutta mahdollisuudet kokea ja nähdä tällaista elämää ovat kuitenkin rajalliset.

Olemmekin nyt avaneet aktiivipihatossa asuvien 14 hevosen laumaelämän nähtävillenne. Kuvattava alue on hehtaarin kokoinen ja siellä on useita ruokintapisteitä sekä erilaisia jaloittelu & oleskelualueita niin sisällä kuin ulkotilassakin. 

Hevoset pääsevät vapaasti liikkumaan alueella ja ne voivat valita koska syövät tai juovat ja kenen kanssa. Suurin osa hevosista on harrastekäytössä olevia ratsuhevosia, mutta joukossa on muutama kuntoutumassa oleva jäsenkin. Hevosiin pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Alueen kahdeksan online-kameraa kuvaavaa hevosten laumaelämää hehtaarin kokoisella alueella ja sinulla on nyt uskomaton mahdollisuus seurata sitä kaikkea 24/7 siellä missä ikinä oletkin.

Valittavanasi on viikon mittainen 4 kameran katselujakso, kahden viikon 8 kameran jakso tai koko kuukauden mittainen katseluoikeus kaikille 8 kameralle. Kerrallaan streemaamme verkkoon videon neljältä kameralta ja nämä kamerat vaihtuvat viikon välein toisiin.

Tervetuloa pihatto-liveen!